Over mezelf

In 2010 studeerde ik af als klinisch psycholoog. Na mijn studies ging ik aan de slag bij KU Leuven maar na enkele jaren had ik het gevoel dat ik mijn opgedane ervaring op een andere manier wilde inzetten. In 2017 maakte ik de sprong naar een functie als psycholoog binnen een groepspraktijk, wat ik sinds 2018 combineer met mijn thuispraktijk.

Ik vind het belangrijk om steeds weer nieuwe inzichten te verkrijgen. Daarom volg ik momenteel een postgraduaat integratieve psychotherapie (vierjarige psychotherapieopleiding in de Interactionele Vormgeving) en volgde ik verschillende opleidingen en trainingen (o.a. rouw en verlies, post partum consulent, stress en burn-out coach). Door mezelf steeds weer bij te scholen en uit te dagen, wil ik een verscheidenheid aan behandelmethoden kunnen inzetten om een persoonsgerichte begeleiding te kunnen aanbieden.

In de passie voor mijn werk volg ik trouw mijn basiswaarden: professionaliteit, zorg, eerlijke communicatie en discretie. Op een niet-(ver)oordelende manier ga ik in interactie met jou, op zoek naar wat je hulpvraag precies inhoudt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om klachten waar je last van hebt, een probleem dat je ervaart, een gedrag of patroon dat je zou willen veranderen,… Ook bepaalde gedachten, gevoelens of een traumatische ervaring kunnen een aanleiding zijn om hulp te zoeken.

Graag ga ik samen met jou op pad, op zoek naar nieuwe inzichten om klachten te verminderen of om anders met bepaalde situaties/gevoelens om te leren gaan.